36 grados !
¡Hola!
Vandaag stond er niet zo heel veel op het programma. Stephanie had les om 10u en Stefanie ging samen met haar ouders grote inkopen gaan doen in de Spaanse Auchan. Om 11u konden we al 25 graden aflezen van de termometer. Dit beloofde dus al veel goeds. Toen we om 13u30 diezelfde termometer passeerden, stond deze al op 31 graden! Stephanie was al thuis en 's middags aten we een broodje. Samen vertrokken we richten de klas van Pepe en na de les waren we van plan een terrasje te doen met de ouders. We hadden om 17u afgesproken aan het schoolgebouw, maar de oudjes waren niet te bespuren. Ze waren duidelijk verkeerd gelopen en hadden geen stadsplan bij hen. Zeer slim ... Na een korte routebeschrijving vonden ze het toch en konden we alsnog van het zonnetje genieten. De temperatuur was ondertussen al opgelopen tot 36 graden! Jaja, je leest het goed, 36 graden! Zo warm dat Sandra, de mama van Stefanie, slecht werd waardoor we besloten naar huis te gaan. Stephanie ging nog even door naar het centrum om een geschenk voor haar broer te kopen. Sandra was helemaal gevaagd. Ze kroop ziek in haar bed en in de loop van de avond heeft ze ook overgegeven. De eerste dag Sevilla valt dus toch een beetje tegen. Maar morgen komt een nieuwe dag!
Hasta mañana