lluvia :(
Hello !
Vandaag was het weer stagetijd! We moesten wel vroeg opstaan, maar dit was toch wel een geldige reden. We werden alweer met open armen ontvangen. Vandaag was het rustig: het eerste uurtje had de klas examen van Engels, hier moesten we dus niets doen. In het tweede uurtje moesten de leerlingen een prestentatie geven over een bepaalde feestdag in Frankrijk. Na deze presentaties legden ze ons in het Frans uit wat de 'semana santa'en de 'Feria de Sevilla' precies inhouden. Ook kregen we een voorsmaakje van Sevillaanse dans en mochten we het ook eens zelf uittesten. De klas was zeer enthousiast over onze danskunsten en nodigde ons uit om hen te vergezellen op de Feria. Samen met Maria, de leerkracht, zullen we hiervoor een gepaste outfit samen stellen. Op naar het volgende uur. De leerlingen hadden een kleine toets over de werkwoorden en daarna kregen ze een korte uitleg over Sinterklaas. We legden hen het verhaal en het principe uit. Ze waren vooral verbaasd dat er gezegd wordt dat Sinterklaas uit Spanje komt want hier kennen ze hem helemaal niet !WE gingen verder met het verbeteren van het huiswerk en daarna zat onze dag er al op. Toen we de weg naar de bushalte zochten, werden we verrast door een hevige regenbui. Doordag we lang op onze bus moesten wachten, waren we toch wel een beetje doorregend. Gelukkig was de regen van korte duur en konden we smiddags het centrum in. Stephanie ging niet mee, zij moest namelijk haar vlucht naar België halen. Ze gaat er een weekendje tussenuit om haar ploeg te steunen. Als ze dit weekend winnen zijn ze namelijk kampioen!
Voor Stefanie werd de avond gevuld met schoolwerkjes en tv.
Hasta mañana !