ErasmusSevilla.reismee.nl

Piñata

Hola!

Vandaag is het Bbaltime ! Het stadion ziet er niet uit langs de buitenkant, maar de binnenkant was toch wel impressioant. De sfeer zat heel goed enkel de afwerking van de Sevilliaanse ploeg kon wat beter. Ze verloren uiteidelijk met 73-77. Na de match gingen we vlug naar huis om ons om te kleden want de familie van Stephanie was ons aan het opwachten aan Plaza de España.Vandaag was het Mathis zijn verjaardag en hierbij hoorden natuurlijk cadeautjes. We kochten voor hem een grote piñata van Ferb en vulden die met snoepjes (ja als je dat koopt moet je dat dus zelf nog vullen....) We zochten allen samen naar een goede stok om te slaan en een geschikte boom om Ferb aan op te hangen. Mathis die werd geblinddoekt en ging aan het werk. Het was hilarisch en de snoepjes vlogen in het rond! Tot onze grote verbazig ging die piñata niet kapot maar ging er een soort deurtje open onderaan. We vragen ons nu af hoe ze dat grote ding mee gaan krijgen naar België. Hierna volgde een rondleiding in ons appartement waarna we vertrokken richting een tapasbar. We kwamen terecht in een zijstraatje van de kathedraal. De dame was zeer vriendelijk en wenste Mathis zelfs gelukkige verjaardag in het Nederlands! We hebben goed gegeten en daarna gingen we elk onze weg, beiden naar huis.
Morgen wordt een drukke dag!

Hasta mañana!