ErasmusSevilla.reismee.nl

El Martes

¡ Hola !

Vandaag opnieuw om 8u les, evaluación,maar deze keer van Jesús. Hij ratelt aan één stuk door, heeft slechte powerpoints en geeft veel te veel opdrachten in een keer. Kortom, we begrepen er niet al te veel van en hielden ons weer bezig met andere zaken.
Na deze les hadden we een afspraak met Sofie en Francis. Tot onze verbazig vertelde Francis allerlei dingen die net het tegenovergestelde was van wat wij hadden meegemaakt. Zo zei hij dat studenten die problemen hebben met de Spaanse taal, vooral moeten kiezen uit praktijkvaken (wat bij ons dus totaal het geval niet was!) De grootste verassing moest echter nog komen. Er was afgesproken met Torhout dat we een certificaat zouden krijgen van de lessen die we volgden omdat we voor de examens al terug in België zijn. Francis zei dat dit onmogelijk is! We zullen dus toch op de een of andere manier examens moeten maken ofwel een punt zien te krijgen voor onze vakken. Nu we dachten dat alles op zijn pootjes was terecht gekomen, komt dit erweer bij. Nuja in Torhout gaan ze hierover nog eens vergaderen want in Frankrijk zitten ze blijkbaar met hetzelfde probleem. Het wordt dus nog even afwachten.
Daarna stond er nog baloncesto y españolop het programma.
De avond zal waarschijnlijk opnieuw gevuld worden met tv

Laughing

Hasta la proxima !