ErasmusSevilla.reismee.nl

La universidad de Sevilla Part 2.

¡ Hola !

Vandaag dus terug naar 'la oficina de Relaciones Internacionales' om de papieren van Stephanie in orde te brengen. We hadden wat meer geluk want deze keer was het een dame die wel degelijk Engels kon. Ze herhaalde kort de inhoud van het vorige gesprek en we kwamen te weten dat we met onze nieuwe papieren naar 'Faculdad de Ciencias de la Educación' moesten om ons aan te melden. Het einde was dus in zicht, of dat dachten we. Op het Spaanse tempo wachtten we daar op Carlos, de man die ons verder moest helpen. Na 1u30 kwam de man opdagen en tot onze verbazing verstaat hij geen woord Engels. Alweer een groot probleem om alles te begrijpen dus. Francis verloste ons uit ons lijden: de eerste persoon die zowel Engels als Frans kan spreken. We prezen onzelf gelukkig, maar dit was van korte duur. Francis moest weg voor een meeting dus we zaten opnieuw met Carlos opgescheept. Hij printte wat papiertjes en vertelde ons dat we maar eens moesten terugkeren. De moed zakte al in onze schoenen.
Eenmaal op het appartement begonnen we de papieren te ontcijferen. Het waren lessenroosters en vakken, maar wat moesten we nu precies doen? Geen idee! De lessen die we gekozen hadden in België, waren niet terug te vinden op deze papieren. We waren dus genoodzaakt om andere lessen te kiezen. We besloten te gaan voor het meest gemakkelijke uurrooster. (Echte studenten eh
Wink
) Maandag proberen we het opnieuw, in de hoop dat Francis daar is en dat we eindelijk ingeschreven geraken !

Nuja, we hadden nog de hele middag om van de zon te genieten. Jaja, hier is er zon!
Onze heimwee naar Belgische kost is niet verminderd. We kozen ervoor om kip met zelfgemaakte appelmoes en patatjes te maken met als afsluiter een dessertje: fresas con helado y nata.

¡ Buenas noches a todos !