Vamos a Sevilla
08 feb. 2012
🇪🇸
vanuit Spanje
Vandaag is het DE dag!
Met overladen valiezen staan we elkaar op te wachten op de luchthaven van Charleroi.
Onze vlucht vertok om 15u50. Spannend!
Na het afscheid, dat toch iets vlotter ging dan verwacht, gingen we door naar de handbagagecontrole. Hier begon het eerste opstakel: haal je laptop uit je valies. Als je weet dat de handbagage propvol zat en die laptop helemaal onderaan zat, dan snap je het probleem al.
Het was rennen naar onze gate, want er werd afgeroepen dat de reizigers voor Sevilla al aan boord mochten gaan. Nu was het zoeken naar een plaatsje op het vliegtuig, voor 2 en voor de bagage. Dat tweede leek een groter probleem dan het eerste. We vonden al vlug een plaatsje naast een student die een reisje van 4 dagen voor de boeg had.
Tijdens de vlucht waren we vooral aan het speculeren hoe de stad er zou uitzien, maar nog belangrijker, hoe ons appartement er zou uit zien. Als je nu eenmaal iets boekt via internet, kan je nogal bedrogen uitkomen..
Om 18u30 landen we in Sevilla. We moesten niet lang wachten op onze bagage dus ons avontuur kon al snel beginnen. Toen we de uitgang gevonden hadden, stond een vriendelijke man ons op te wachten. Wel raar om zo een vreemde man met jouw naam op een stuk karton geschreven te zien staan
We werden zeer hartelijk ontvangen en kregen meteen 2 welkomskussen. Ja, hier is het blijkbaar de gewoonte om 2 kussen te geven in plaats van 1 of 3.
Na en korte rit bereikten we het appartement. Javier had geluk want hij had een plaatsje net voor het appartement, of dat dacht hij. Wij waren er alvast van overtuigd dat de auto er niet inpaste, maar een bult meer of minder maakt hier blijkbaar toch niet uit. Met aan elke kant 1 cm overschot stond hij dan toch geparkeerd.
Daarna kregen we een rondleiding in het appartement. Onze eerste indruk: WAUW ! Onze tweede indruk: Hmmm, t'is tcoh kleiner dan wat we zagen op het internet. Maar gezellig en groot genoeg voor ons tweetjes.
Hierna begonnen we met het legen van de valiezen. Ondanks dat we heel wat bagage meehadden, kregen we de kasten totaal niet vol. Shoppen is de boodschap !
We waren wat moe van al dat reizen (we waren tenslotte al van 11u onderweg) dus we besloten vroeg onder de wol te kruipen.
Onze vlucht vertok om 15u50. Spannend!

{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}